Wij zijn een gepassioneerd fotografie- en photobooth bedrijf gevestigd in Amsterdam en actief in heel Nederland. Ons doel is om onze klanten te voorzien van professionele en unieke fotografie en photobooth diensten die speciale momenten op een prachtige manier vastleggen.

 

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Of u nu een fotograaf nodig heeft voor een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren fotografen weten precies hoe ze uw speciale momenten op een unieke en prachtige manier kunnen vastleggen.

 

Daarnaast bieden wij ook photobooth diensten aan voor feesten en evenementen. Onze photobooths zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur die u in staat stellen om leuke en onvergetelijke foto’s te maken met vrienden en familie. U kunt direct de foto’s bekijken en afdrukken, zodat u ze meteen mee naar huis kunt nemen als aandenken aan uw speciale dag.

 

Als u op zoek bent naar een extra touch voor uw evenement, bieden wij ook fotografie met directe prints aan. Dit betekent dat uw gasten hun foto’s direct na het maken ervan mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan een onvergetelijke avond.

 

Wij staan altijd klaar om uw dromen en verwachtingen te overtreffen en uw speciale momenten op een professionele manier vast te leggen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of interesse heeft in onze diensten. Bedankt voor uw bezoek aan onze webpagina en wij hopen snel van u te horen!